KFC - Somorjai TK: 1:3 (1:1)


Szombaton, az áprilisi tél elvonultával, igazi kellemes tavaszi időben, ideális körülmények között, jó pályán, hazai környezetben (sajnos nézők nélküli lelátók előtt) játszhatott a két gárda. Az eredmény sajnos, komáromi szempontból, mégsem nem lett szívmelengető.

Az első félidő még csak-csak. Ott kiegyenlített volt a játék, talán enyhe hazai fölénnyel. Volt is egy lila lesgól, meg egy szabályos is egy jogosan megítélt büntető nyomán. Goran Matics volt eredményes hazai részről. A félidő vége előtt azonban az enyhe vendégnyomás hatására, a védelem figyelmetlensége okán, egalizált az ellenfél.
A második játékrészben a hazaiak megpróbálták a saját javukra billenteni a mérkőzés eredményét, de a nyomás meddőnek bizonyult. Sőt, a gyakran fellazuló, rendezetlen védelem ellen az agilis vendégtámadók rendre megtalálták a réseket és több ízben veszélyesek is voltak. Míg végül egy vitatható büntető után meg is szerezték a vezetést. Az utolsó tíz percben a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de komoly ziccerig nem jutottak el. A meccs vége előtt az időt sikeresen húzó somorjaiak még egy gyors kontrát is végigvittek, aminek gól lett az eredménye. A hazai drukkerek szerint ez az eset is véleményes volt, de a játélvezető megadta. Így 1:3 lett a vége.

Nem marad más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek, a lila-fehéreknek pedig sok sikert kívánni a maradék fordulókra, hogy sikerüljön a bizos bennmaradás.

Jövő szombaton ismét itthon játszanak a komáromiak, a meccset pedig szintén élőben közvetítjük majd. Tartsanak velünk akkor is!


Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi