KFC - Tőketerebes 2:1 (0:0)


Szombaton ismét itthon játszott a komáromi csapat. Ezúttal Tőketerebes gárdáját fogadták a lila-fehérek a komáromi városi stadionban. Sajnos továbbra is nézők nélkül, így, amennyiben nézni akarták a meccset a szurkolók, a KFC jóvoltából, Nagy Tivadar operatőr és a KrálikTV közreműködése által élőben követhették a történéseket a KFC youtube csatorjáján.

A múlt heti elrontott végjáték után reménykedtünk, hogy ezúttal több szerencsénk lesz. Az első félidőben ki is dolgozott a hazai csapat mintegy öt tiszta gólhelyzetet, ebből lett két kapufa, a többi pedig kimaradt. Az embernek a félidőben az járt a fejében, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulhatja magát.
Hát, nem is kellett sokáig várni a baljós gondolatok beteljesülésére. A vendégek az első valamirevaló lehetőségükből bevették a hazai kaput.
Úgy tűnt, hogy megismétlődik az egy héttel ezelőtti forgatókönyv, de aztán a hazai igyekezet mégiscsak meghozta a gyümölcsét. Egy bombagóllal (a forduló legszebb találata címre is joggal pályázhat) kiegyenlített a lila-fehér gárda, majd nem sokkal később, egy szöglet után a vezetés is meglett.
A komáromiak nem álltak le, további helyzeteket alakítottak ki, de eredményesek már nem tudtak lenni.
A végén a pontmentés érdekében a terebesiek mindent egy lapra feltéve nyomtak, de ezúttal a három pont itthon maradt.
Gratulálunk a csapatnak, a stábnak, és nem utolsósorban Baráth Gyögy klubelnöknek, aki a 77-ik szülinapjára ezt a szép ajándékot kapta a csapattól. A kezdősípszó előtt, Szüllő Béla alelnök és lánya, Lívia a pálya szélén adta át a klub ajándékát a tiszteletreméltó kora ellenére lelkes és agilis klubvezetőnek. Isten éltesse, Gyuri bácsi!
Várjuk a hasonló folytatást. Hajrá, lilák!


Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi