KFC - Slovan U21 - 3:2 (2:1)


Szombaton, május 1-jén, 17 órától a komáromi KFC a fővárosi Slovan utánpótlás csapatát fogadta hazai pályán.

Az első félidő eleje kiegyenlített, javarészt mezőnyjátékot hozott több gólszerzési lehetőséggel mindkét oldalon, azonban igazi ziccerek nélkül. Született viszont egy érdekes gól, amikor a vegdégek játékosa megsérült a tizenhatoson belül, a hazai védelem megállt, arra várva, hogy sípszó jön, de a bíró nem fújt, a vendégek pedig szemfülesen kihasználták az apró kavarodást. A játékvezető megadta a gólt, így a Slovan utánpótláscsapata szerezte meg a vezetést. A komáromiak azonban nem hagyták annyiban, és a 40. percben, Bayemi révén egalizáltak. Majd növelve a nyomást, az első játékrész végén, büntetőből a vezetést is megszerezte a KFC. A tizenegyest ismét Bayemi értékesítette.
A félidőben a lila-fehér klub megemlékezett arról, hogy a komáromi új stadionban pontban hatvan éve játszotta a KFC az első meccsét a Tatabányai Bányász ellen.
A második félidő eleje kissé ideges játékot hozott egy óriási hazai ziccerrel és két hazai sárgalappal. Az 59. percben egy büntetőt is összehoztak a lila-fehérek, amit a pozsonyiak értékesítettek is, 2:2-re módosítva az állást. Kisvártatva a hazai kapufa mentett egy újabb óriási Slovan-lehetőségnél. A 66. percben a komáromiak előtt adódott egy nagy gólszerzési lehetőség, de kimaradt. A 75-ikben is volt egy nagy Slovan-helyzet, de az ellentámadásból mégis a KFC szerzett gólt Abrahám révén, ismét a hazaiak felé billentve a mérleget.
A 83-ikban egy hazai érvénytelenített találat is volt, a végén pedig egy újabb tizenegyeshez jutott a komáromi csapat, ami azonban kimaradt, így az állás már nem változott.
Gólgazdag meccsen, a lefújás után tehát a hazaiak ünnepelhettek.

További információkértinformációkért keressék fel a KFC honlapját vagy facebook oldalát.


Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi