Köszönet Hangverseny a Duna vizén


A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók jóvoltából, május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén.

Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt.

A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállították, elkészítették az élelmiszereket, gyártották és szállították a segédeszközöket, maszkokat, fertőtlenítettek, biztosították a küldemények eljutását a címzettekhez, a gyors és hiteles tájékoztatást, valamint működésben tartották az élethez elengedhetetlen kommunikációs és mérnöki infrastruktúrát. Nyilván van sok olyan tevékenység, amit most nem említettem meg, de a hangverseny mindazoknak szólt, akiket megillet a köszönet!

A koncert fellépői nagy nevek, elismert művészek és közkedvelt, megbecsült emberek voltak. Fellépett a komáromi színész-énekes tehetség, Bernáth Tamás, énekelt az aranytorkú gútai illetőségű, immár össznemzeti sztár, Vadkerti Jimmy és az érsekújvári Tequila Show Band kiváló hangú énekesnője, Valach Tünde, valamint a jelenlévő és az online közönséget megörvendeztette a beatkorszak nagy slágereinek Shadows-hangzású instrumentális átiratait játszó, örökifjú, vidám csapat, a komáromi Memória Társulat is.

Tekintsék, hallgassák meg a koncert felvételét!


Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi