Ugrás a fő tartalomra

Kisorsolták a RealK cég szilveszteri nyereményeitA komáromi székhelyű RealK cég immár 20 éve rendez az adott év utolsó napján autósorsolást a vállalat töltőállomásain nagyobb összegért tankoló nyereményszelvények tulajdonosai részére. Ezidág immár 33 értékes személygépkocsi és egyéb nyeremény talált gazdára mintegy 600 ezer euró értékben.

Az idei év sem volt kivétel. A szokásokhoz híven az év folyamán a RealK töltőállomásokon vásárlók a mai napon is izgulhattak, hogy kinek lesz a szokásosnál is vidámabb a szilvesztere. Sokan személyesen is eljöttek, hogy lássák, kinek kedvez ezúttal Fortuna istennő.
A három Kia Rio személygépkocsi új tulajdonosa sajnos nem a jelenlévők közül került ki, de a cég és ügyes szakemberek jóvoltából az otthon izgulók is élőben követhették figyelemmel a sorsolás menetét, így a nyertes akár azonnal bonthatta is a pezsgőt.
A vigaszdíjként felajánlott tévét a teremben jelenlévők közül sorsolták ki, amit a szerencsés nyertes rögtön hazai is vihetett. A szilveszteri kabarét akár már azon is nézheti.
Akinek nem volt mázlija, az jövőre is próbálkozhat. Hátha összejön, elvégre a szerencse kiszámíthatatlan.

Ha kíváncsiak, hogy kik lettek a három nyereményként felajánlott autó új tulajdonosai, nézzék meg a sorsolás élő közvetítésének felvételét!
-PR-

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!