Ugrás a fő tartalomra

barnul a társadalom - de nem a napon


Mit hoz a jövő? Tehetjük fel a jogos kérdést, miután kicsit mindenki (a társadalom felelősebb fele) becsokizott a legutóbbi közvélemény kutatás eredménye miatt, ahol a mélynemzeti Mi Szlovákiánk Mozgalom a második lett a nagy várdombi fehér házi befutók sorában. A jóérzésű emberek nagyobbik része csak szörnyülködik a dolgon, a kisebbik része elemzi a helyzetet és a legparányibb hányad azon agyal, hogy mit lehet tenni a jelenség ellen. A válasz röviden: semmit!

Legalább is addig, amíg a már talán túl hosszú és megingathatatlannak tűnő jólétében önnön maga ellen forduló, saját létét veszélyeztető, a globális liberalizmuson alapuló Nyugati (összeurópai) társadalom fel nem eszmél és rá nem jön, hogy az önpusztító dekadencia a radikalizmus melegágya.
Amíg az Unióban lassan minden jöttmentnek, szexuális kisebbségnek és aberrációnak nagyobb a becsülete, mint a sokszor a nemzete határain túlra kényszerített őshonos nemzeti közösségeknek, a hagyományos, keresztény értékrendnek, addig az ellenállás egyre erősödik majd!
Ez azonban jelenleg (sajnos) nem a hagyományos jobboldali-konzervatív pártoknak kedvez, hanem főleg a szélsőséges ultrajobbos, vagy épp balos szervezeteknek, ami nagyon nem jó irány, életveszélyes trend.
De mindez csupán reakció az akcióra, amit a neobolsevik globalista ideológia próbál ráerőltetni a demokratikusnak mondott európai civilizációra. A világ urai elképzelték, hogy az ő érdekeiknek milyen társadalmi és ideológiai berendezkedés kedvezne leginkább és finoman, alig észrevehetően elkezdték húzogatni a megfelelő szálakat. Destabilizáltak nyomorúságos helyzetben lévő országokat, a mélységesen korrupt rezsimek világnak kényszerítették a katonai behívóktól rettegő férfiakat. Elhitették velük a munka nélküli jólét, a mesés segélyek, ingyen lakások és mindenre kapható fehérnép tetszetős meséjét és azok százezrével indultak útnak a megálmodott észak-nyugat Európa irányába Pakisztánból, Afganisztánból, Szíriából, észak-Afrikából és még számos más helyről, ahol a kizsákmányolás és az országukat a Nyugatnak kiárusító korrupt rezsimek ténykedése mérhetetlen nyomorba taszította őket és az egyre burjánzó túlnépesedés kilátástalanná tette a jövőjüket. A nyugati segélyszervezetek és embercsempész bűnbandák hathatós segítségével majdnem sikerült is végérvényesen egymásnak ugrasztani Európa nyugati és keleti felét. Meg persze igyekeztek gyengíteni a nagy Brit birodalmat is, amely kivált az unióból és hamarosan - ha nem térnek észhez - Skócia kiválásával (atomtengeralattjáró-kikötőjük elvesztésével) hadászatilag és befolyásilag tovább zsugorodik amolyan futottak még középhatalom szintre. Az északi kőolaj-vezeték ellenzésével (orosz-német-francia viszonylatban) a két nagy európai hatalmat is igyekeznek egymásnak ugrasztani. Kelet Európa pedig önmagában egy történelmi igazságtalanságokkal terhelt puskaporos hordó (Magyar - Román, Szlovák, Ukrán és Szerb, valamint Lengyel, balti, Román - Orosz, Szerb viszonylatban) ahol elég egy pici szikra, hogy fellángoljon a pusztító tűz. Erre mondják a politikai és hadászati szakértők, hogy az irányított káosz még mindig jobb a direkt konfrontációnál.
Nos az ilyen közegben nem csoda, hogy táptalajra lelt a szélsőséges ideológia Kotleba vagy/és Harabín kivitelben éles és érthető válaszként a bizniszpártok marketingpolitika csinálására, ahol ismeretlen (ellenőrizhetetlen) emberek kerülnek estéről reggelre hatalomra olyan eszmeiséget képviselve, ami a józan választótól teljes mértékben idegen, sőt zsigeri szinten viszolyog tőle. Mégis győzni tudnak valahogy! A modern adatgyűjtés és elemzés, majd a közvélemény tervezett és irányított befolyásolása által, a BIG DATA varázstrend meglovagolásával. És nyilván sok, nagyon sok, sőt rengeteg pénz felhasználásával. A befektetés azonban, amikor igyekezetük teljhatalommal párosul politikai és gazdasági értelemben egyaránt, megtérül. Busásan megtérül!

Így hát leginkább ne csodálkozzunk azon, hogy csehül állunk a barna veszedelemmel szemben, mert hát az erkölcsi züllés ugyebár durva, szélsőséges embereket és erkölcsileg züllött világot szül. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!