barnul a társadalom - de nem a napon


Mit hoz a jövő? Tehetjük fel a jogos kérdést, miután kicsit mindenki (a társadalom felelősebb fele) becsokizott a legutóbbi közvélemény kutatás eredménye miatt, ahol a mélynemzeti Mi Szlovákiánk Mozgalom a második lett a nagy várdombi fehér házi befutók sorában. A jóérzésű emberek nagyobbik része csak szörnyülködik a dolgon, a kisebbik része elemzi a helyzetet és a legparányibb hányad azon agyal, hogy mit lehet tenni a jelenség ellen. A válasz röviden: semmit!

Legalább is addig, amíg a már talán túl hosszú és megingathatatlannak tűnő jólétében önnön maga ellen forduló, saját létét veszélyeztető, a globális liberalizmuson alapuló Nyugati (összeurópai) társadalom fel nem eszmél és rá nem jön, hogy az önpusztító dekadencia a radikalizmus melegágya.
Amíg az Unióban lassan minden jöttmentnek, szexuális kisebbségnek és aberrációnak nagyobb a becsülete, mint a sokszor a nemzete határain túlra kényszerített őshonos nemzeti közösségeknek, a hagyományos, keresztény értékrendnek, addig az ellenállás egyre erősödik majd!
Ez azonban jelenleg (sajnos) nem a hagyományos jobboldali-konzervatív pártoknak kedvez, hanem főleg a szélsőséges ultrajobbos, vagy épp balos szervezeteknek, ami nagyon nem jó irány, életveszélyes trend.
De mindez csupán reakció az akcióra, amit a neobolsevik globalista ideológia próbál ráerőltetni a demokratikusnak mondott európai civilizációra. A világ urai elképzelték, hogy az ő érdekeiknek milyen társadalmi és ideológiai berendezkedés kedvezne leginkább és finoman, alig észrevehetően elkezdték húzogatni a megfelelő szálakat. Destabilizáltak nyomorúságos helyzetben lévő országokat, a mélységesen korrupt rezsimek világnak kényszerítették a katonai behívóktól rettegő férfiakat. Elhitették velük a munka nélküli jólét, a mesés segélyek, ingyen lakások és mindenre kapható fehérnép tetszetős meséjét és azok százezrével indultak útnak a megálmodott észak-nyugat Európa irányába Pakisztánból, Afganisztánból, Szíriából, észak-Afrikából és még számos más helyről, ahol a kizsákmányolás és az országukat a Nyugatnak kiárusító korrupt rezsimek ténykedése mérhetetlen nyomorba taszította őket és az egyre burjánzó túlnépesedés kilátástalanná tette a jövőjüket. A nyugati segélyszervezetek és embercsempész bűnbandák hathatós segítségével majdnem sikerült is végérvényesen egymásnak ugrasztani Európa nyugati és keleti felét. Meg persze igyekeztek gyengíteni a nagy Brit birodalmat is, amely kivált az unióból és hamarosan - ha nem térnek észhez - Skócia kiválásával (atomtengeralattjáró-kikötőjük elvesztésével) hadászatilag és befolyásilag tovább zsugorodik amolyan futottak még középhatalom szintre. Az északi kőolaj-vezeték ellenzésével (orosz-német-francia viszonylatban) a két nagy európai hatalmat is igyekeznek egymásnak ugrasztani. Kelet Európa pedig önmagában egy történelmi igazságtalanságokkal terhelt puskaporos hordó (Magyar - Román, Szlovák, Ukrán és Szerb, valamint Lengyel, balti, Román - Orosz, Szerb viszonylatban) ahol elég egy pici szikra, hogy fellángoljon a pusztító tűz. Erre mondják a politikai és hadászati szakértők, hogy az irányított káosz még mindig jobb a direkt konfrontációnál.
Nos az ilyen közegben nem csoda, hogy táptalajra lelt a szélsőséges ideológia Kotleba vagy/és Harabín kivitelben éles és érthető válaszként a bizniszpártok marketingpolitika csinálására, ahol ismeretlen (ellenőrizhetetlen) emberek kerülnek estéről reggelre hatalomra olyan eszmeiséget képviselve, ami a józan választótól teljes mértékben idegen, sőt zsigeri szinten viszolyog tőle. Mégis győzni tudnak valahogy! A modern adatgyűjtés és elemzés, majd a közvélemény tervezett és irányított befolyásolása által, a BIG DATA varázstrend meglovagolásával. És nyilván sok, nagyon sok, sőt rengeteg pénz felhasználásával. A befektetés azonban, amikor igyekezetük teljhatalommal párosul politikai és gazdasági értelemben egyaránt, megtérül. Busásan megtérül!

Így hát leginkább ne csodálkozzunk azon, hogy csehül állunk a barna veszedelemmel szemben, mert hát az erkölcsi züllés ugyebár durva, szélsőséges embereket és erkölcsileg züllött világot szül. 

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi