WOW! Ez tényleg csodálatos.


A Turizmus Summit 2018 konferencián mutatták be, mostanra pedig a világ legjobb turisztikai videója lett a magyar imázsfilm!

A kisfilm a csodák soha ki nem apadó forrásaként aposztrofálja Magyarországot, ahol az ég a földig ér, s ahol annyi természeti látnivalót, épitészeti kiválóságot, szabadidős tevékenységet és szórakozási lehetőséget vonultattak fel az alkotók, hogy szinte egy egész élet nem elég arra, hogy mindet megtapasztalja az ember.

Számomra külön öröm volt látni, hogy egy-két pillanatra a foci, a magyar nemzeti mez is felvillant az egyébként szakmailag tényleg kimagasló, szinte tökéletes alkotásban.

Az imázsfilmet a Recordline Production gyártotta, amelyhez az egész országot bejárták a forgatócsoportok, összesen 6420 kilométert utazva. 35 napnyi előkészítés után, 22 napon át forgattak közel 90 városban. Az imázsfilmre építve elindult egy nagyszabású nemzetközi kampány is, amelynek a célja az, hogy bemutassa a vidéki Magyarországot a külföldi utazóknak. Az új országmárkát, logót és az említett csodálatosan bő és pazarul sokszínű tartalmat felvonultató videót így január végéig 13 országban ismerhette meg a nagyközönség.

„Azt szeretnénk elérni, hogy ha például egy lengyel család utazáson gondolkodik, akkor ne az legyen a kérdés, hogy Magyarországra vagy Csehországba utazzanak, hanem az, hogy Magyarországon belül Tokaj környékére vagy a Hortobágyra vagy a Mátra és a Bükk térségébe. Hiszen tudjuk: nem elég csak Budapestet látni, be kell járni a vidéki Magyarországot is” - mondta a kisfilm kapcsán Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

(Forrás: wowhungary.com, hungaryfirst.hu, turizmusonline.hu)

Nézzék meg a videót, tényleg érdemes!


Újabb Régebbi