Ugrás a fő tartalomra

WOW! Ez tényleg csodálatos.


A Turizmus Summit 2018 konferencián mutatták be, mostanra pedig a világ legjobb turisztikai videója lett a magyar imázsfilm!

A kisfilm a csodák soha ki nem apadó forrásaként aposztrofálja Magyarországot, ahol az ég a földig ér, s ahol annyi természeti látnivalót, épitészeti kiválóságot, szabadidős tevékenységet és szórakozási lehetőséget vonultattak fel az alkotók, hogy szinte egy egész élet nem elég arra, hogy mindet megtapasztalja az ember.

Számomra külön öröm volt látni, hogy egy-két pillanatra a foci, a magyar nemzeti mez is felvillant az egyébként szakmailag tényleg kimagasló, szinte tökéletes alkotásban.

Az imázsfilmet a Recordline Production gyártotta, amelyhez az egész országot bejárták a forgatócsoportok, összesen 6420 kilométert utazva. 35 napnyi előkészítés után, 22 napon át forgattak közel 90 városban. Az imázsfilmre építve elindult egy nagyszabású nemzetközi kampány is, amelynek a célja az, hogy bemutassa a vidéki Magyarországot a külföldi utazóknak. Az új országmárkát, logót és az említett csodálatosan bő és pazarul sokszínű tartalmat felvonultató videót így január végéig 13 országban ismerhette meg a nagyközönség.

„Azt szeretnénk elérni, hogy ha például egy lengyel család utazáson gondolkodik, akkor ne az legyen a kérdés, hogy Magyarországra vagy Csehországba utazzanak, hanem az, hogy Magyarországon belül Tokaj környékére vagy a Hortobágyra vagy a Mátra és a Bükk térségébe. Hiszen tudjuk: nem elég csak Budapestet látni, be kell járni a vidéki Magyarországot is” - mondta a kisfilm kapcsán Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

(Forrás: wowhungary.com, hungaryfirst.hu, turizmusonline.hu)

Nézzék meg a videót, tényleg érdemes!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!