Ugrás a fő tartalomra

Komáromi Futsal Bajnokság 2018/19 - döntő


Az idei kiírás döntőjére január 20-án, vasárnap koraeste került sor komáromi városi sportcsarnokban.

A bajnoki címért ismét a két tavalyi éllovas, a Bauring City és a Barracuda gárdája csapott össze egymással. A végkifejlet azonban ezúttal nem az eddigi forgatókönyvek szerint alakult. A Barracudásoknak a döntőre egy nemzetközileg is jegyzett szlovák idegenlégióst is sikerült csatasorba állítaniuk, ennek ellenére két abszolút egyenrangú gárda mérkőzését hozta a döntő összecsapás. Az első félidőt 2:1 arányban a Bauring City húzta be, de a folytatásban a Barracuda kiegyenlített és pár másodperccel a végső dudaszó előtt a vezetést is megszerezte, amire a Bauring más nem tudott válaszolni.
Így a sokéves igyekezet végre beérett és a Barracudás fiúk emelhették a fejük fölé a polgármester által átadodd serleget megtörve a Bauring legutóbbi években tapasztalt dominanciáját.
A győzteseknek mi is gratulálunk, de a szervezők mellet minden csapat játékosa megérdemli a kalapemelést, mivel a téli holt fociszezonban ingyenesen szórakoztatták a komáromi és környékbeli fociszerető közönséget és vívtak egymással sok kiélezett és látványos csatát.
Az idei évad eredményeit és a bajnokság végső sorrendjét ITT találják meg.

Nézzék meg a döntő mérkőzés felvételét teljes hosszában, vágatlanul, majd az ünneplés és az ünnepélyes díjátadás perceit!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!