Ugrás a fő tartalomra

A politikusok közül Orbán a legmenőbb a Facebookon


Kasza Tibor az egyetlen olyan magyar celeb, akinek egymilliós Facebook-tábora van, de Rubint Réka is alulról súrolja a milliót a maga 922 ezer lájkolójával. Megérkezett a Fészbuker.hu celeblistája a legnagyobb közösségi oldal januári adatai alapján. Ahhoz, hogy valakinek esélye legyen bekerülni a tíz leglájkoltabb magyar celeb közé, legalább 360 ezer facebookozó felfelé mutató hüvelykujjára van szüksége – pontosan ennyivel áll a 10. helyen Rúzsa Magdolna, akit egy másik megasztáros, Molnár Ferenc Caramel előz 405 ezer lájkolóval. Nyolcadik helyen áll Bálint gazda 427 ezerrel, majd Sebestyén Balázs (449 ezer), L.L. Junior (457 ezer), Kiss Ádám (462 ezer) és Majka (476 ezer) következnek; a dobogó legalsó helyezettje az egyébként aranyt aranyra halmozó Hosszú Katinka 498 ezer "tetszikelővel".
És ha már hírességek, megemlítendő, hogy Orbán Viktor miniszterelnök oldalát több mint 643 ezren lájkolják, ami jóval több Hosszú Katinka eredményénél – így, ha politikusokat is ide sorolnánk, ő volna a bronzérmes facebooker.

(Forrás: Forbes.hu, Fészbuker.hu)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!