Zenei Kiadványok Adatbázisa – KERÜLJ BE TE IS!


Az ATEMPO.sk portál azzal a céllal indul útra, hogy közelebb hozza egymáshoz a szlovákiai magyar zenei élet szereplőit, korszerű módon elősegítse a kommunikációt, a tájékoztatást és az együttműködést a különböző együttesek, műfajok között.

Mára már meghatározó zenei-kulturális portállá vált az ATEMPO.sk, amit fokozatosan szeretnének tovább bővíteni. Az alapítók egyik ilyen célja egy átfogó zenei adatbázis kialakítása, mely már bizonyos formában útnak indult a portálon. Az Adattárat szeretnék továbbfejleszteni és kibővíteni, amihez minden zenei szereplő együttműködése is szükséges.

AZ ADATTÁR ITT TEKINTHETŐ MEG.

A Zenei kiadványok adatbázisát azzal a céllal hozták létre, hogy a felvidéki magyar vonatkozású kiadványokat, legyen az CD, DVD, kazetta, lemez, könyv, klip, hangfelvétel egy helyre összegyűjtsék és egyben archiválják is (hisz sok olyan kiadvány jelent meg az évek során, ami mára már nem is beszerezhető).
Várják az előadók, szerzők jelentkezését, hogy a kiadványaikról szóló adatokat fokozatosan fel tudjuk tölteni az adatbázisba.

A jelentkezéseket és az információkat a kiadványokról az info@atempo.sk címre várják, de online adatlap kitöltésével is sokat segíthetnek.

ONLINE ADATLAP ITT TÖLTHETŐ KI.

Kerüljön be a te „kiadványod” is!

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi