Ugrás a fő tartalomra

Martfeszt 2018 - fővédnöki fórum


A Komáromi járásbeli festői kisközség, Martos adott otthont a felvidéki fiatalság, egyetemi ifjúság és a széles környék közélet iránt fogékony, konzervatív politikai értékrendet valló lakossága számára szervezett szabadegyetemnek.

A széles közéleti, politikai, zenei és sportkínálatból szinte mindenki választhatott kedvére valót. A gyönyörű táj, a nyugalom és a családias légkör viszonylag sokakat meg is mozgatott, amihez a jobbára kedvező időjárás is hozzájárult. A nyitónap fénypontja, az év első számú felvidéki politikai rendezvénye, az immár hagyományos martosi szabadegyetem, a MartFeszt fővédnöki fóruma volt.
Gubík László, a szabadegyetem főszervezője ezúttal is személyesen köszönthette a fesztiválozók és vendégek körében a rendezvénynek részvételével rangot adó úgymond főszereplőt, Magyarország harmadik számú közjogi méltóságát, Kövér Lászlót, az Országgyűlés Házelnökét. Beszélgetőtársai Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártja elnöke voltak.
Kameránkkal rögzítettük az egész fórumot, így, ha nem tudtak személyesen jelen lenni, akkor televíziónk jóvoltából teljes hosszában, vágatlanul tekinthetik, hallgathatják meg, hogy miként is vélekednek a kiemelkedő politikusok a jelen bel-, kül- és nemzetpolitikai történéseiről, hogyan értékelik az eltelt egy esztendőt és mik szerintük a legnagyobb kihívások az elkövetkező hónapokra, évekre nézve.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!