Martfeszt 2018 - fővédnöki fórum


A Komáromi járásbeli festői kisközség, Martos adott otthont a felvidéki fiatalság, egyetemi ifjúság és a széles környék közélet iránt fogékony, konzervatív politikai értékrendet valló lakossága számára szervezett szabadegyetemnek.

A széles közéleti, politikai, zenei és sportkínálatból szinte mindenki választhatott kedvére valót. A gyönyörű táj, a nyugalom és a családias légkör viszonylag sokakat meg is mozgatott, amihez a jobbára kedvező időjárás is hozzájárult. A nyitónap fénypontja, az év első számú felvidéki politikai rendezvénye, az immár hagyományos martosi szabadegyetem, a MartFeszt fővédnöki fóruma volt.
Gubík László, a szabadegyetem főszervezője ezúttal is személyesen köszönthette a fesztiválozók és vendégek körében a rendezvénynek részvételével rangot adó úgymond főszereplőt, Magyarország harmadik számú közjogi méltóságát, Kövér Lászlót, az Országgyűlés Házelnökét. Beszélgetőtársai Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártja elnöke voltak.
Kameránkkal rögzítettük az egész fórumot, így, ha nem tudtak személyesen jelen lenni, akkor televíziónk jóvoltából teljes hosszában, vágatlanul tekinthetik, hallgathatják meg, hogy miként is vélekednek a kiemelkedő politikusok a jelen bel-, kül- és nemzetpolitikai történéseiről, hogyan értékelik az eltelt egy esztendőt és mik szerintük a legnagyobb kihívások az elkövetkező hónapokra, évekre nézve.


Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi