Ugrás a fő tartalomra

Történelmi sikert ért el a KFC!


Az észak-komáromi felnőtt futballcsapat, a KFC 2017. június 18-án, vasárnap koraeste történelmet írt, 40 év után sikerült ismét kivívnia a második országos nemzeti bajnokságban való indulás jogát! Az új idényben Komárom hírnevét, a legfelsőbb szinten vitérkedő kosarasok és röpisek mellett, immár a focisták is az ország elitjében öregbíthetik.


Az alábbi videó az utolsó hazai találkozó, a nagysurányi csapat ellenében osztálykülönbséggel, 8:1-re megnyert mérközés egyes mozzanatait és a meccs utáni kupaátadás, valamint a tűzijáték és a felszabadult ünneplés örömteli pillanatait örökíti meg.
Elmondja továbbá véleményét és megosztja érzéseit a három sikerkovács is, akikre mostanság a legerősebb reflektorfény irányul, nevezetesen a klubelnök, Baráth György és a két alelnök, Strasser László és Szüllő Béla.

Kérdéseim kapcsán kitértem egy, a városban hallható rosszindulatú pletykákra is, amit az érintett alaelnök úr határozottan visszautasított és kíványcsi voltam arra is, hogy mire lehet elég a komáromi háttér és játékerő a 2. ligában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ennyi volt.

Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár! Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj. És valóban. Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is. Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább! Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott m

Köszönet Hangverseny a Duna vizén

A Lehár Ferenc Polgári Társulás szervezésében, Klemen Terézia és a nagylelkű támogatók, Mayer Tibor és Olláry Viktor komáromi vállalkozók  jóvoltából,  május 22-én este élő hangversenyre került sor a komáromi személykikötő mólóján a Duna 1 lakóházzal szemben, a volt vámhivatal épülete mögött, gyakorlatilag a Duna vizén. Az érsekújvári Visual Team-nek köszönhetően minőségi, többkamerás élő közvetítés keretében bárki otthonából, vagy okostelefonon szinte bárhonnan élvezhette a minőségi zenei élményt. A közvetítés a facebookon, több oldalon és magánprofilon is megosztásra került, hasonlóképpen itt a KrálikTV oldalon is követhető volt. A szervezők és támogatók ilyen formában is szerették volna kifejezni hálájukat és megbecsülésüket mindazoknak, akik a legnezehebb koronavíros időszakban, dacolva félelemmel és bizonytalansággal, kitartóan és bátran állták a sarat, kezelték, gyógyították, ellátták a betegeket, gondoskodtak a boltok, gyógyszertárak ellátásáról, nyitva tartásáról, előállí

13. testület

A komáromi képviselő-testület 13. ülésére 2019. december 12-én  13 órától került sor. A legfontosabb döntés egyértelműen a jövő évi költségvetés elfogadása volt, ami összefüggött a városvezetés által javasolt adó- és illetékemeléssel is, ami végül - számos képviselői ellenvetés és mintegy 800 petíciós aláírás ellenére - 16 szavazattal elfogadásra került. A teljes programot ITT találják meg. Nézzék meg élő közvetítésünk felvételét a tanácskozásról!