Történelmi sikert ért el a KFC!


Az észak-komáromi felnőtt futballcsapat, a KFC 2017. június 18-án, vasárnap koraeste történelmet írt, 40 év után sikerült ismét kivívnia a második országos nemzeti bajnokságban való indulás jogát! Az új idényben Komárom hírnevét, a legfelsőbb szinten vitérkedő kosarasok és röpisek mellett, immár a focisták is az ország elitjében öregbíthetik.


Az alábbi videó az utolsó hazai találkozó, a nagysurányi csapat ellenében osztálykülönbséggel, 8:1-re megnyert mérközés egyes mozzanatait és a meccs utáni kupaátadás, valamint a tűzijáték és a felszabadult ünneplés örömteli pillanatait örökíti meg.
Elmondja továbbá véleményét és megosztja érzéseit a három sikerkovács is, akikre mostanság a legerősebb reflektorfény irányul, nevezetesen a klubelnök, Baráth György és a két alelnök, Strasser László és Szüllő Béla.

Kérdéseim kapcsán kitértem egy, a városban hallható rosszindulatú pletykákra is, amit az érintett alaelnök úr határozottan visszautasított és kíványcsi voltam arra is, hogy mire lehet elég a komáromi háttér és játékerő a 2. ligában.

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi