24. testület

Tekintsék meg a komáromi önkormányzat 24. üléséről készült élő közvetítés felvételét!

Az előre meghirdetett programpontok csupán egy részét sikerült megtárgyalnia a testületnek, az 1. és 2. lakótelep ügyét, ahol évek óta gondok vannak a normális közösségi léthez alkalmazkodni képtelen polgárokkal, képviselői javaslatra elnapolták.

A Com-Média Kft. élén esedékes személycserére pedig már nem jutott idő, vélhetően a csütörtöki, október 6-ára összehívott folytatáson sikerül ideiglenes igazgatót találni az országos médiatanácsba választott eddigi ügyvezető, Pék Zoltán helyére.

A városi cégek gazdálkodása kapcsán az ivó- és szennyvízkezelő vállalat jelentése óriási megrökönyödést váltott ki, hiszen az eddig csupán rosszízű pletykáknak nevezett sajtóbeli értesülések a cégbeli rossz döntésekről és visszásságokról (amit a cég részéről eddig tagadtak) ezúttal a cégvezető, Balogh Zsolt mérnök, a cég igazgatótanácsának elnöke tolmácsolásában nyertek visszaigazolást, ráadásul mindezt az élő közvetítés révén hallhatta ország, világ. (A témával kapcsolatos vitát 2:12-től tekinthetik meg).

Az ülés programját ITT találják meg. A korábbi ülések videóit pedig ITT.

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi